Om oss

Cheap Energy grundar sig i en idé som kläcktes redan för 20 år sedan. Den svenska elmarknaden hade precis blivit öppen. Monopolet släpptes och då äntligen kunde prispressande elaktörer erbjuda sina produkter till svenska kunder.

Vår idé var enkel. Erbjuda väldigt få produkter, göra det enkelt för kunderna och samtidigt vara ett av de billigaste elbolagen på Internet.

Nu 20 år senare är Cheap Energy en verklighet. Vi är ett äkta svenskt elbolag där 100% av personalen arbetar och betalar skatt i Sverige. Vi erbjuder riktigt låga elpriser som inte styrs av varken energiproduktion eller av statliga eller kommunala bolag. Vi producerar inte energin vi säljer och kan därför hela tiden vara en prispressande aktör på svenska elmarknaden. Cheap Energy har även målet att göra din elräkning lite roligare och mer lätt att förstå.

Cheap Energy drivs av ett glatt gäng som sitter nere i södra Sverige, Skåne för att vara mer exakt. Givetvis är hela Sverige vår arbetsplats och vi har kunder från Keinovuopio till Ystad. (Keinovuopio är den nordligaste byn i Sverige som har en bofast befolkning). Vi ”the Cheap Team” har tillsammans mer än 50 års erfarenhet från elbranschen och finns här hela vägen för dig. 

Aktiva kunder ska belönas! Det är bland annat därför vi finns på den svenska elmarkanden. Vi pressar ner priserna så att du som är riktigt aktiv alltid kan ha riktigt billigt elpris.